Ok de voltooide verdieping, wat we zien en slenteren regelmatig. Voor eigenaren van onroerend goed zal dit in het algemeen een van de belangrijkste onderdelen van de vloerconstructie zijn. Het ontwerp is inderdaad een gedachte, maar het uiterlijk en het oppervlak van de vloer is het enige dat opvalt nadat de ontwikkeling is voltooid. De meest algemeen erkende vloercompleetproducten zijn: vinylplaat, vinyltegel, kleitegel, houten strip, houten parket en vloerkleed.

Het meest gebruikt in toiletten, keukens, kledinggebieden en deuropeningen zijn vinylplaten of tegelvloermaterialen. Dit soort dekkegels in een enorm scala aan tinten, oppervlakken en voorbeelden, in plaatformaten van 12 voet breedtes met wisselende lengtes, en geproduceerd met behulp van een vinylcomposiet, bedekt met een oppervlaktebekleding. Het wordt geïntroduceerd door een bedekking over de ondervloer aan te brengen, meestal mahonie of moleculaire middenplaten van 4’x4′ groot, waarop het vinyl wordt geplakt. Het kan ook eenvoudig worden toegepast op grote vloeren, in regio’s zoals stormkelders. Het combineren van twee vellen is een standaardpraktijk wanneer de kamerbreedte groter is dan 12 ‘of onder ingangen. Velvinyl is een behoorlijk grondoppervlak in gebieden waar zich over het algemeen water zal verzamelen, zoals rond toiletten of bij deuropeningen. Het is echt stevig en vaak onderhoudsvrij. Tegel is misschien wel het minst dure soort grondoppervlak om te introduceren.

Een ander geweldig deck voor natte gebieden is de vinyltegel. Normaal gesproken wordt het op dezelfde manier gemaakt als vinyl, maar is het aanzienlijk inflexibeler en wordt het geleverd als vierkante eenheden van 12 “x12”. Ze worden op dezelfde manier geïntroduceerd, maar vereisen begaafde handelaren, bekend met legitieme vestigingen. Een fatsoenlijke installateur begint vanuit het midden van de ruimte om te garanderen dat alle gesneden tegels even breed zijn bij beperkende verdelers. Een voordeel van dit soort grondoppervlak, ten opzichte van vinyl, is dat het kan worden aangebracht, zonder gevaar voor gezamenlijke scheiding, over enorme gebieden. Daarom wordt het vaak gebruikt in bedrijfsstructuren waar enorme kamers de standaard zijn. Vinyltegels kunnen ook moeiteloos eenvoudig worden aangebracht op grote vloeren. Net als vinylplaten is het ook ondoordringbaar voor water en zal het in het algemeen worden ingebracht in de ruimte van een structuur die geneigd is tot wateraggregaties. Tegel, kan moeiteloos worden schoongemaakt, is over het algemeen vrij van ondersteuning en een van de goedkopere voltooide vloeren om te introduceren.

Aardewerktegels zijn waarschijnlijk de sterkste soorten dek en worden vaak geïntroduceerd in doorgangsgebieden, waar zandschrapen en wateropvang de standaard zijn. Wasruimtes en keukens krijgen ook vaak een dergelijke vloerbehandeling, maar vanwege de aanzienlijke kosten van vestiging, hebben hypotheekhouders de neiging om deze regio’s uit te sluiten. Kleitegels zijn normaal gesproken een vierkante tegel, hoewel in elkaar grijpende eenheden beschikbaar zijn, in standaard vierkante schattingen van 4 “, 6”, 8 “of 12”. Ze worden geïntroduceerd door een van de twee essentiële technieken, ofwel geplaatst in een licht mortelbed (genaamd “thinset cement”), dat zich eveneens gedraagt ​​als pasta, of een zwaar bed van 1-1 / 2 “typische mortelbasis. Voor alle artistieke tegels bedrijven, moet de vloer worden ontwikkeld om de kracht te garanderen die nodig is om het breken van tegels of voegen te voorkomen. Vaak plaatsen installateurs een materiaal genaamd “betonplaat”, dat vergelijkbaar is met gipsplaat, maar is gemaakt van glasfilamenten en beton. Hoe dan ook, garantie dat uw installateur u de zekerheid zal bieden dat tegels in de toekomst niet breken of omhoog gaan. Keramische tegels hebben weinig ondersteuning nodig, maar wees voorzichtig, water op gepolijste vloertegels kan extreem gevaarlijk zijn, en vele malen heeft een eigenaar van een woning een hekel gehad aan de oprichting van een serieuze glans tegel, over de vloer van een wasruimte.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published.